My Chemical Romance || Magyar My Chemical Romance, Gerard Way rajongói honlap #2
Welcome

Üdvözöllek Magyarország egyik My Chemical Romance, Gerard Way rajongói weboldalán! :) Az oldal 2009-ben jött létre abból a célból, hogy megismerd ezt a nagyszerű zenekart, vagy ha ismered, akkor ne maradj le a legrisebb információkról. :)

 

 
 
 
 
So long & Good Night

"Egy igazi áldás volt ebben a bandában játszani az utóbbi 12 évben. Olyan helyekre jutottunk el, amelyekről sosem gondoltuk volna, hogy valaha is eljutunk. Olyan dolgokat láttunk és tapasztaltunk, amelyekről nem is álmodoztunk. Megoszthattuk a színpadot olyanokkal, akikre felnéztünk, akiket csodáltunk, és ami a legjobb, akik a barátaink. Most pedig, ahogy az összes klassz dolog esetében, itt az ideje, hogy ez véget érjen. Köszönet minden támogatásotokért, és hogy részesei voltatok a kalandnak." - My Chemical Romance

Búcsú a zenekartól
Találgatások (Kerrang! cikk)
GoodBye World Tour petíció
Gerard Way búcsúlevele (magyarul)
Frank Iero búcsúlevele (magyarul)

Kerrang! tribute - a cikkek magyar fordítása:

Első rész || Második rész || Harmadik rész || Negyedik rész

 

 
Partner oldalak
Olyan oldalak, ahova feljárok, mert valamelyik kedvencemmel foglalkozik.:) Egyenlőre betelt. Hamarosan új képek. Csere szabályzat itt.

           

 

 
Heti ajánló

A hét videója (március 15.) a My Chemical Romance "Helena" (album: Three Cheers For Sweet Revenge) című számának piánó feldolgozása lett, mert ez gyönyörű! :3 Tessék belehallgatni!

 
Egyéb

Az oldal nem áll kapcsolatban a My Chemical Romance egyik tagjával sem. Csak egy rajongói oldal. A tartalom mind saját, engedély nélküli másolásuk szigorúan tilos.

 

Login Bejelentkezés

Az oldal Az oldalról néhány szó

Email Email címem: charmedportal@gmail.hu
 
Archívum
Friss bejegyzések
2017.07.21. 16:11
2017.01.01. 20:21
2016.12.24. 21:54
2016.07.21. 10:14
2015.12.31. 10:16
 
The end of Danger Days

A zenekar bevonult Los Angeles-i stúdiújukba, hogy az új albumon mounkálkodjanak. Az új albumot/projektet jelenleg MCR5-ként emlegetjük. Tavalyi hírek szerint az album mekérdekézését idén nyárra tervezik, meglátjuk mi lesz belőle. Jelenleg ami biztos, hogy megvan az 6 szám az albumról (ezt Mat mondta, a Kill Hannah énekese).

 

Kövess Twitteren!

 

Interjúk
Interjúk : Gerard Way és Scott Allen ~ Killjoy képregény (PART 1)

Gerard Way és Scott Allen ~ Killjoy képregény (PART 1)

  2012.12.21. 19:31

Annak ellenére, hogy már több mint 3 év telt el az utolsó The Umbrella Academy kötet kiadása óta, a sci-fi saga illusztrátora, Gasbrial Bá fejéből sosem megy ki az író, Gerard Way. A My Chemical Romance frontembere a családjával van, járja a világot a Danger Days: The True Lives Of The Fabulous Killjoys-al és dolgozik egy hasonló képregényen Shaun Simon, Becky Cloonan és Dave Stewartal.


Az interjú saját fordítás, ezért (sajnos :D) nem pontos.

Annak ellenére, hogy már több mint 3 év telt el az utolsó The Umbrella Academy kötet kiadása óta, a sci-fi saga illusztrátora, Gasbrial Bá fejéből sosem megy ki az író, Gerard Way. A My Chemical Romance frontembere a családjával van, járja a világot a Danger Days: The True Lives Of The Fabulous Killjoys-al és dolgozik egy hasonló képregényen Shaun Simon, Becky Cloonan és Dave Stewartal. Megtalálta magát, egy pillanatra lélegzetet vett, és Way elutazott Portlandbe, Oregoba a múlthéten ahol a legújabb UA-sagán dolgozott, Hotel Oblivion, az ő régi szerkesztő és jelenlegi-szerkesztő a-Chief of Dark Horse Comics-ban is, azaz  Scott Allie-val. Way és Allie egy kis szünetet tartottak, hogy új dolgokat találjanak ki a jövőben, hogy utolérjék a ComicsAlliancet, ahol az Umbrella Academy vezetője, és mi rajongók várhatjuk az új Killjoy képregényt ami jövő nyáron debütál (2013 júniusában). A telljes interjút innentől olvashatod.

ComicsAlliance: Egy pár éve már várjuk az új könyvet [nevet] bár még most is.  "Hotel Oblivion," ugye?

Gerard Way: Igen, az.

CA: Utól tudsz engem érni az idővonalon a kezdeti kedvcsináló bejelentéstől, pár évvel ezelőttől mostanig?

Gerard Way: Rögtön tudtam, hogy három részt akarok, és tudtam ezt a szállodát is (Sir Reginald) Hargreevest építettek mindenki számára (The Umbrella Academy) ami veszélyes - ezt pedig arra építették, hogy olyan legyen, mint egy szeb-dimenzió. Szóval tudtam, és itt volt ez a kép a fejemben, amit elmondtam Gabrielnek (Bá) a rajzról és ő azt mondta "Ez kétségtelenül jó lesz.". Ez csak egy szálloda. Ez egys régi hotel. Aztán készítette ezt a képet, és azt gondoltam, azt gondoltuk, hogy ez sokkal hamarabb lesz, mint gondoltuk.

CA: Szóval még biztos rajzoljátok a harmadik részt?

Gerard Way: Igen, úgyértem, amennyiben én vagyok érintett, Gabriel mindig rajzol. Ha Gab túl elfoglalt ahhoz, hogy rajzoljon én mindig várok. Amikor van befejezett körív, én csak azt akarom, hogy legyen mindig művészi rajta.

CA: Ez olyan, mint összetartani egy zenekart.

Gerard Way: Igen, pontosan. Csak ez egy kicsit más világ. Ő azonnal megvan. Mert én nem tudtam rajzolni. Rajzoltam egy csomó új karaktert, de nem "építettem" fel őket.

CA: Adtál egy alap beállítást a legújabb sorozatnak, mi volt a koncepció?

Gerard Way: Azthiszem, nem változottt az eredeti koncepció. Én tényleg nem akartam egy történetet, hogy néhány különböző dolog legyen egy időben. Nyilvánvalóan mindig lesz egy család, de én tényleg nem akarom, hogy egy hotel és az ott tartozkodók, és én tényleg azt akarom, hogy bevezessünk egy új karaktert a sorozatba. Van egy lenyűgöző történetünk, ami csatlakozni fog a The Umbrella Academyhez és abban egy lenyűgöző új karakter.

CA: Minden sorozatban van egy időugrás, vagy kiterjed egy másik korszakra. Tudsz arról valamit mondani, hogy ezek hogyan alakulnak ki a történetben?

Gerard Way: Elég sok jó dolog után. [Dallas]
Scott Allie: Igen, tulajdonképp a második után rögtön jött az első, ugye?
Gerard Way: De, igen. A visszatekintés úgy tűnik, mintha időt ugrottunk volna.
Scott Allie: De a fő történet folytatódott jobbra az első után, és így tovább.de Ez egy hosszú szünet számunkra, de a három sztori után fel akarunk venni még sokat, ahol a kettő abbamaradt. Tény, hogy sok szempontból próbáljuk megoldani a dolgokat.
Gerard Way: Igaz, igaz.

 

Copyright 2009-2013 CHARMED.GPORTAL
Design, css by: heel.
MCR
Gerard Cikkek Nektek Média Dalszövegek Avatarok Bejelentkezés


Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG