My Chemical Romance || Magyar My Chemical Romance, Gerard Way rajongói honlap #2
Welcome

Üdvözöllek Magyarország egyik My Chemical Romance, Gerard Way rajongói weboldalán! :) Az oldal 2009-ben jött létre abból a célból, hogy megismerd ezt a nagyszerű zenekart, vagy ha ismered, akkor ne maradj le a legrisebb információkról. :)

 

 
 
 
 
So long & Good Night

"Egy igazi áldás volt ebben a bandában játszani az utóbbi 12 évben. Olyan helyekre jutottunk el, amelyekről sosem gondoltuk volna, hogy valaha is eljutunk. Olyan dolgokat láttunk és tapasztaltunk, amelyekről nem is álmodoztunk. Megoszthattuk a színpadot olyanokkal, akikre felnéztünk, akiket csodáltunk, és ami a legjobb, akik a barátaink. Most pedig, ahogy az összes klassz dolog esetében, itt az ideje, hogy ez véget érjen. Köszönet minden támogatásotokért, és hogy részesei voltatok a kalandnak." - My Chemical Romance

Búcsú a zenekartól
Találgatások (Kerrang! cikk)
GoodBye World Tour petíció
Gerard Way búcsúlevele (magyarul)
Frank Iero búcsúlevele (magyarul)

Kerrang! tribute - a cikkek magyar fordítása:

Első rész || Második rész || Harmadik rész || Negyedik rész

 

 
Partner oldalak
Olyan oldalak, ahova feljárok, mert valamelyik kedvencemmel foglalkozik.:) Egyenlőre betelt. Hamarosan új képek. Csere szabályzat itt.

           

 

 
Heti ajánló

A hét videója (március 15.) a My Chemical Romance "Helena" (album: Three Cheers For Sweet Revenge) című számának piánó feldolgozása lett, mert ez gyönyörű! :3 Tessék belehallgatni!

 
Egyéb

Az oldal nem áll kapcsolatban a My Chemical Romance egyik tagjával sem. Csak egy rajongói oldal. A tartalom mind saját, engedély nélküli másolásuk szigorúan tilos.

 

Login Bejelentkezés

Az oldal Az oldalról néhány szó

Email Email címem: charmedportal@gmail.hu
 
Archívum
Friss bejegyzések
2017.07.21. 16:11
2017.01.01. 20:21
2016.12.24. 21:54
2016.07.21. 10:14
2015.12.31. 10:16
 
The end of Danger Days

A zenekar bevonult Los Angeles-i stúdiújukba, hogy az új albumon mounkálkodjanak. Az új albumot/projektet jelenleg MCR5-ként emlegetjük. Tavalyi hírek szerint az album mekérdekézését idén nyárra tervezik, meglátjuk mi lesz belőle. Jelenleg ami biztos, hogy megvan az 6 szám az albumról (ezt Mat mondta, a Kill Hannah énekese).

 

Kövess Twitteren!

 

Interjúk
Interjúk : My Chemical Romance: Egy évtizede a hatása alatt.

My Chemical Romance: Egy évtizede a hatása alatt.

heel.  2011.12.14. 17:14


 

My Chemical Romance: Egy évtizede a hatása alatt.

 

Kábítószer-függőség, autópálya balesetek, megsemmisült eszközök, a halál és egy tolvaj dobos. Szinesen viharos volt ez a 2011 a My Chemical Romance számára. De a zenekar néma lelke, Ray Toro - aki szeret játszani a Randy Rhoadson, az afró többszörös bajnoka, aki többszörös Facebook rajongót tudhat magának a Facebook közösségi portálon – ünnepli. Ez az év tesztelte az összetartásukat, jobban, mint valaha az évek során.

„Túl vagyunk pár kemény dolgok ebben az évben.” mondja Toro. „Ezen dolgok közül két utat tudok mondani: megadhatod neki, hogy szomorú légy tőle és legyőzzön téged, de fel is tudsz emelkedni ezek közül.  Mi mindig az ilyen dolgoktól tudunk még erősebbek lenni. Ahol mi most vagyunk, az hihetetlen.”

A szeptemberi Blink182 körutatokon volt, amikor Michael Pedicone „elhagyott” titeket – Bob Bryar helyett – akit lopás miatt tettetek ki.
„Minket nagyon-nagyon megsebzett ez az egész, nekünk ez nagyon fájt, s talán ennyi csak, amit erről mondani tudok.” mondja Toro elutasítóan. AZ MCR ragaszkodik hozzá, hogy soha többet nem lesz hivatalos dobosuk és ezzel csak Pedicone rosszabbította az egészet. 
„Nem tudom, miért, de valamilyen oknál fogva elég szerencsétlenek voltunk az utóbbi időben, de dolgok most könnyebbek, mint amikor a bandát kezdtük négyen.”

MCRHa visszatekintünk, a banda 2001-ben alakult, egy héttel a szeptember 11.-i támadások előtt, de nem sokat változott a mostanihoz képest. Valójában minden kiadott album sokat mondó,kezdve legelső debütáló albumukkal, a 2002-ben kiadott „I Brought You My Bullets, Your Brought Me Your Love”, amely szinte újjászületett, és a rajongókat egy olyan világba vitte, amit ők alkottak. Azóta az MCR alkut kötött az ördöggel („Three Cheers For Sweet Revenge”), előjött a hallhatatlanság, és a túlvilág (The Black Parade) és a poszt-apokaliptikusság  az elmúlt év legambiciózusabb és aprólékosabban-megalkotott rekord eddig a „Danger Days: The True Lives Of The Fabulous Killjoys”. Ez az új felfogás mássá tette az eddigi rajongók, de az „emo” célzat továbbra is ott maradt.

„Úgy érzem magam, mint egy elektromos tisztító.” mondja.  „Néhányan azt mondták, hoyg „Hé, tudod, hogy eléggé oké színeket viselsz.”” A Danger Days  nyitotta meg az emberek előtt azt, hogy nem csak egy kép, hanem a banda mögött egy mondanivaló is van.

„Tíz év. Úgy érzem, hogy a banda bebizonyította azt, amit szeretett volna. Amikor kijött az első rekord, és egy naysayers (ezt nem értettem, hogy mi?!) és az emberek be „csoportosítottak” minket egy zenei műfajba, egy idővonallal, egy dátummal, és a banda halálos ítéletével, hanem összekötöttek minket egy zenei mozgalommal.”

2007-ben az Egyesült Államokban az MCR-t hibáztatták az egyik tizenhárom éves lány halála miatt, aki akkoriban csatlakozott egy szektához, és egyre nagyon megszállottja lett a bandának.
„Úgy érzem, az emberek nagyon helytelenek, és helytelenek.” mondja Toro. Az elmúlt tíz évben mi vagyunk az egyik banda, aki mindig arra buzdítjuk a rajongóink, hogy ne féljenek tovább élni, és soha ne adják fel.”

Annak ellenére, hogy felvettek már néhány demót a Blink túra során, Toro azt mondja, az ötödik album még messze van. „Szeretem kihasználni ezt a „könnyelmű” időszakot.” Egy dolog biztos, több,. mint 4,4 millió eladott Danger Days CD van most rajongók sokaságának polcán.

„Tudom, hogy egyre több rekord lesz, ahogy a dalok összegyűlnek." mondja. „Én tudom, hogy mindig van egy teljesen új világ, vagy bekapcsolódunk az azelőtti rekordba. Mindig kutatunk a következő dolog után.”

A My Chemical Romance is ott lesz jövőre, a 2012.-es januárban megrendezett Big Day Out Fesztiválon, ahol három városban lépnek fel: Brisbane, Sydney és Melbourne. 

 

 

Copyright 2009-2013 CHARMED.GPORTAL
Design, css by: heel.
MCR
Gerard Cikkek Nektek Média Dalszövegek Avatarok Bejelentkezés


Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG