My Chemical Romance || Magyar My Chemical Romance, Gerard Way rajongói honlap #2
Welcome

Üdvözöllek Magyarország egyik My Chemical Romance, Gerard Way rajongói weboldalán! :) Az oldal 2009-ben jött létre abból a célból, hogy megismerd ezt a nagyszerű zenekart, vagy ha ismered, akkor ne maradj le a legrisebb információkról. :)

 

 
 
 
 
So long & Good Night

"Egy igazi áldás volt ebben a bandában játszani az utóbbi 12 évben. Olyan helyekre jutottunk el, amelyekről sosem gondoltuk volna, hogy valaha is eljutunk. Olyan dolgokat láttunk és tapasztaltunk, amelyekről nem is álmodoztunk. Megoszthattuk a színpadot olyanokkal, akikre felnéztünk, akiket csodáltunk, és ami a legjobb, akik a barátaink. Most pedig, ahogy az összes klassz dolog esetében, itt az ideje, hogy ez véget érjen. Köszönet minden támogatásotokért, és hogy részesei voltatok a kalandnak." - My Chemical Romance

Búcsú a zenekartól
Találgatások (Kerrang! cikk)
GoodBye World Tour petíció
Gerard Way búcsúlevele (magyarul)
Frank Iero búcsúlevele (magyarul)

Kerrang! tribute - a cikkek magyar fordítása:

Első rész || Második rész || Harmadik rész || Negyedik rész

 

 
Partner oldalak
Olyan oldalak, ahova feljárok, mert valamelyik kedvencemmel foglalkozik.:) Egyenlőre betelt. Hamarosan új képek. Csere szabályzat itt.

           

 

 
Heti ajánló

A hét videója (március 15.) a My Chemical Romance "Helena" (album: Three Cheers For Sweet Revenge) című számának piánó feldolgozása lett, mert ez gyönyörű! :3 Tessék belehallgatni!

 
Egyéb

Az oldal nem áll kapcsolatban a My Chemical Romance egyik tagjával sem. Csak egy rajongói oldal. A tartalom mind saját, engedély nélküli másolásuk szigorúan tilos.

 

Login Bejelentkezés

Az oldal Az oldalról néhány szó

Email Email címem: charmedportal@gmail.hu
 
Archívum
Friss bejegyzések
2017.07.21. 16:11
2017.01.01. 20:21
2016.12.24. 21:54
2016.07.21. 10:14
2015.12.31. 10:16
 
The end of Danger Days

A zenekar bevonult Los Angeles-i stúdiújukba, hogy az új albumon mounkálkodjanak. Az új albumot/projektet jelenleg MCR5-ként emlegetjük. Tavalyi hírek szerint az album mekérdekézését idén nyárra tervezik, meglátjuk mi lesz belőle. Jelenleg ami biztos, hogy megvan az 6 szám az albumról (ezt Mat mondta, a Kill Hannah énekese).

 

Kövess Twitteren!

 

Interjúk
Interjúk : Q&A: My Chemical Romance, Gerard Way és a vámpirok, vidámság, és Liza Minelli

Q&A: My Chemical Romance, Gerard Way és a vámpirok, vidámság, és Liza Minelli

heel  2011.04.22. 15:43


 Q&A: My Chemical Romance, Gerard Way és a vámpirok, vidámság, és Liza Minelli

art_is_the_weapon.jpg 

A My Chemical Romance rettenthetetlen frontembre  beszél a sa ját koncepciójáról az albumról, és a lázadó hajtincseiről

 

Melyek a kedvenc poszt-apokaliptikus filmejeid?

Night of the Comet, Mad Max nyilvánvalóan- igazából inkább az első. A fiú és a kutyája. Azthiszem, ezek olyanok, mint a három fő klasszikus mű.

Azt mondtad, hogy az új albumot a "Look alive, sunshine" into ihlette a Clockwork Orange, de ez is eszembe Vanishing Point, láttad ezt? Ez egy 1971-es autó-hajsza, a srác egy üzenetet kap a rádióban, hogy meneküljön a rendőrök elől.

Igen! Vanishing Point és a The Warriors két igen nagy referenciapont az albumon. Én határozottan azt érezni, nem egy DJ-t odakint, mint, inspiráló őrülteket, körbevezet. És azt is akartam, hogy kicsit úgy érezzük, mintha Warriors is lenne. De igen, szeretem ezt a két filmet.

Tehát mi volt előbb, a Fabulous Killjoys album, vagy a Fabulous Killjoys képregény?

A képregény volt valójában. Én, és a barátom Sean Simon - aki eladta a cuccokat, és volt egy barátunk, aki önként megtette, hogy ő volt-van velünk az elejétől kezdve. Hogy mi volt az ötlet, ez vicces, hogy tényleg furcsa módon, félig önéletrajz ihlette, de semmi köze nem volt hozzánk, és mi nem voltunk benne. Csak úgy, mint az összes dolog szeretnénk megmutatni hogy mi hogyan látjuk a virágot, és milyen metafórákat használunk. Szóval ez volt ez a kedves kiindulási pont. És akkor nem vettem észre, amig a képregényt irtam, hogy egyuttal inspirtált az albumra is. 

A zenekar "Vampire Money" hangzása nagyon eltért a "Vampires Will Never Hurt You"-tól. Nem unod a vámpir kultúrát általában, vagy csak Twilight?

Tudod, ez érdekes, mert nekem tényleg nincs problémám a Twilight-tal, csak nekem nem jön be. És azt hiszem, hogy mostmár elég érett vagyok ahhoz, hogy rá ébredjek, hogy amikor valamiben mást mondok, és ellentétes azzal, hogy megtámadják azt. De a "Vampire Money"-al kapcsolatban az az érdekes, hogy amit nem akarsz, szeretni kell bármit, el kell végezni, amit az emberek mondanak, hogy megfelelj mindenkinek és a pénznek. 

Én meg akartam tudni, hogy te isnkább Buffy  fan vagy

Joss (Whedon) csodálatom, imádom Joss-t. Valójában nem vagyok az, a feleségem jobban ismeri a Buffy-t. Mindig volt egy időbeosztásom a tv előtt, és akkor megnyugodtam, és néztem. Nem vagyok annyira jártas ebben, de a munkáját jól ismerem. És azok a Buffy epizódok amiket láttam, egyszerűen hihetetlenek. 

 

Imádom, hogy az egész "Cancer" (The Black Parade) után bedoptok egy megint egy sorozatot, ami a ""And all the good times/ They give you cancer"  "Party Poison"-ban van. Úgy érzem, hogy ez gúnyolódik azon az albumon ami ez előtt volt. 

Telljesen! Mi határozottan önreferenciás banda vagyunk, és mint azt tudjátok, mindig a végén kinyirjuk amit a múltban tettünk. És nem tudom, miért van ez, azt hiszem, ez az egyetlen mód arra, hogy előrébb léphessünk. Tetszik ahogy a banda felnő, mint a Beatles akik kigúnyolják azt, akik Ők voltak. Azt gondolom, hogy ez egészséges, mert ha elidőzöl azon, aki Te voltál, és mindig szereted azt, és arról beszélsz, hogy meghökkentő hogyan is volt, azután nem fogsz "nőni", fejlődni. Mindig lesz az, hogy "Emlékszel, amikor mi voltunk a Black Parade, és felrobbantottuk a Pyrot, és 10.000 fős arénában játszottunk?" És rájösz, hogy ez nem jó. 

 

Killjoys is tartalmaz  lírai hivatkozást, "Search and Destroy, és "Ballroom Blitz", és sok hangokat a "The Kids from Yesterday" emlékeztetnek a Bowie Heroesra. Vannak olyanok, amik más 70-es évekből csúsztak oda?

Az édes ... oh, van, hogy az egyik! Sok ember nem veszi észre, hogy erre hivatkozunk, mint a Jon Spencer Blues Explosion, ami vicces, mert kellett hivatkozni a Sweet-re. mert kellett hivatkozva a Sweet. Főként, volt mozi. Szóval ez olyan volt, mint, John Carpenter, vagy a hangok Escape from New York, hogy ő a fajta játék saját zenéjét. Ez volt az a fajta befojlyása, az biztos.  És ez is egy disztópikus, egyfajta jövő glam-punk rekordot. Damned Damned Damned volt nagy hatással ezen a lemezen. Hmm, mi mást. MC5. Határozottan Detroit-fajta rock.

 

Folytatás következik!

 

 

Copyright 2009-2013 CHARMED.GPORTAL
Design, css by: heel.
MCR
Gerard Cikkek Nektek Média Dalszövegek Avatarok Bejelentkezés


Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG