My Chemical Romance || Magyar My Chemical Romance, Gerard Way rajongói honlap #2
Welcome

Üdvözöllek Magyarország egyik My Chemical Romance, Gerard Way rajongói weboldalán! :) Az oldal 2009-ben jött létre abból a célból, hogy megismerd ezt a nagyszerű zenekart, vagy ha ismered, akkor ne maradj le a legrisebb információkról. :)

 

 
 
 
 
So long & Good Night

"Egy igazi áldás volt ebben a bandában játszani az utóbbi 12 évben. Olyan helyekre jutottunk el, amelyekről sosem gondoltuk volna, hogy valaha is eljutunk. Olyan dolgokat láttunk és tapasztaltunk, amelyekről nem is álmodoztunk. Megoszthattuk a színpadot olyanokkal, akikre felnéztünk, akiket csodáltunk, és ami a legjobb, akik a barátaink. Most pedig, ahogy az összes klassz dolog esetében, itt az ideje, hogy ez véget érjen. Köszönet minden támogatásotokért, és hogy részesei voltatok a kalandnak." - My Chemical Romance

Búcsú a zenekartól
Találgatások (Kerrang! cikk)
GoodBye World Tour petíció
Gerard Way búcsúlevele (magyarul)
Frank Iero búcsúlevele (magyarul)

Kerrang! tribute - a cikkek magyar fordítása:

Első rész || Második rész || Harmadik rész || Negyedik rész

 

 
Partner oldalak
Olyan oldalak, ahova feljárok, mert valamelyik kedvencemmel foglalkozik.:) Egyenlőre betelt. Hamarosan új képek. Csere szabályzat itt.

           

 

 
Heti ajánló

A hét videója (március 15.) a My Chemical Romance "Helena" (album: Three Cheers For Sweet Revenge) című számának piánó feldolgozása lett, mert ez gyönyörű! :3 Tessék belehallgatni!

 
Egyéb

Az oldal nem áll kapcsolatban a My Chemical Romance egyik tagjával sem. Csak egy rajongói oldal. A tartalom mind saját, engedély nélküli másolásuk szigorúan tilos.

 

Login Bejelentkezés

Az oldal Az oldalról néhány szó

Email Email címem: charmedportal@gmail.hu
 
Archívum
Friss bejegyzések
2017.07.21. 16:11
2017.01.01. 20:21
2016.12.24. 21:54
2016.07.21. 10:14
2015.12.31. 10:16
 
The end of Danger Days

A zenekar bevonult Los Angeles-i stúdiújukba, hogy az új albumon mounkálkodjanak. Az új albumot/projektet jelenleg MCR5-ként emlegetjük. Tavalyi hírek szerint az album mekérdekézését idén nyárra tervezik, meglátjuk mi lesz belőle. Jelenleg ami biztos, hogy megvan az 6 szám az albumról (ezt Mat mondta, a Kill Hannah énekese).

 

Kövess Twitteren!

 

Gee diary

Killjoys, Kerrang! magazin fordítás #part1

Valami olyasmit olvastam, hogy a Kiljoys véglegesített változata megjelent. Nem kérdeztem meg még seholse, hogy itt lehet-e tényleg kapni.

A Kerrang! magazin scanjeit is elhoztam nektek:

My Chemical Romance so long and good night #1

Ennek a scanje olyan kicsi, hogy létezhetetlen elolvasni sajnos. Ez az első része a cikknek, mert ketté lett szedve így az angol szöveg alapján megpróbálom összefoglalni, hogy mi van benne.

Az utolsó 11 napot nézte vissza a Kerrang!. 

Egy igazi áldás volt ebben a bandában játszani az utóbbi 12 évben. Olyan helyekre jutottunk el, amelyekről sosem gondoltuk volna, hogy valaha is eljutunk. Olyan dolgokat láttunk és tapasztaltunk, amelyekről nem is álmodoztunk. Megoszthattuk a színpadot olyanokkal, akikre felnéztünk, akiket csodáltunk, és ami a legjobb, akik a barátaink. Most pedig, ahogy az összes klassz dolog esetében, itt az ideje, hogy ez véget érjen. Köszönet minden támogatásotokért, és hogy részesei voltatok a kalandnak.

12 év után, négy kiadott stúdióalbum, számtalan világkörüli turné, a rockot örökké megváltoztató hatású, mindössze 82 szóval búcsút mondtak múlthét szombaton (március 23.).

A bejelelentés kábító és drámai volt hirtelen , mert feloszlott tizenkét és után az egyik leginnovatíbb rock zenekar.

2001-ben alakultak New Jerseyben, debütáló albumuk 2002-ben jelent meg " I brought you my bullets, you brought me your love" néven, a legutolsó pedig 2010-ben, amely a "Danger days: the true lives of the Fabulous Killjoys" nevet kapta, amit csináltak, nem csak ez lemez volt, hanem egy külön rock műfaj.

Egyetlen egy hideg bekezdés nyilatkozat jelent meg amely beért egy klinikai végnek, a zenekar végének. Rajongók összeeséküvési-elméleteken gondolkodtak, szélesebb körben ez terjedt el. Kevesebb, mint 48 órával később Gerard Way írt egy 2200 szavas blogbejegyzést amely valamilyen módon tisztázta a helyzetet.

"Sok oka van annak, hogy a My Chemical Romancenek vége". - mondta Gerard. - "A kiváltóember lényegtelen – ahogy voltak mindig hírvivők,- de az üzenet, mint mindig, egy fontos dolog. De megismétlem, ez az én személyes fiókom, ez az én okom és érzésem. És biztosíthatlak téged, nem volt válás, érv, hiba, baleset, gazember, vagy aki kést döfött a hátadba, ami miatt ez lett, ez senkinek sem a hibája, és ezt csendben akartuk elintézni, hogy ne legyen hosszú szenzációhajhászás, botrány vagy pletyka."

Sok rajongó ezt az egészet Mikey Way (Gerard öccse) magánéletére fogta, Mikey pedig ezt tweetelte:

"Amikor egy ajtó bezárul, kinyílik egy másik. Ne ess kétségbe! " - Mat Devine

Azokban az időkben Frank Iero és Ray Toro nem nyilatkozott. A Kerrang! magazin felkereste a Warner Brost hogy hátha mondanak valami onformációt, de mindezeket udvariasan visszautasították.

A My Chemical Romance már néhány hónapja dolgozott az ötödik stúdióalbumon és A Kill Hannah frontemberével, Mat Devine-el aki egyébként közeli barátja Gerardnak. A legutóbbi márciusi Kerrang! számban elmondta, hogy hallott hat új dalt az albumról és nagyon tetszeni fog mindenkinek. A múlthéten Mat arról beszélt a Kerrang!-nak, hogy optimista maradt azzal kapcsolatban, hogy mit hoz a jövő barátjának.

"MCR rajongók ne essetek kéétségbe"-mondta Mat. -"Amikor egy ajtú bezárul, kinyílik egy másik. A legjobb művészek nem csak szimplán tehetségesek, hanem merészek, bátrak, elkötelezettek, de legfőképp becsületesek. Légy hálás hogy Gerard egyike ezen művészeknek, és a hited mindig jutalom neki."

Frank Iero eközben a tervek szerint játszani fog a májusban megrendezett America’s Skate And Surf fesztiválon a Leathermouth-al (a zenekar 2007-ben alakult). Továbbá múlthéten James Deewes (The get up kids) bejelentette, hogy új zenekart alapítottak Frank Ieroval ami a Death Spells nevet kapta.

"Nem vagyunk 100%-osan biztosak benne, de Gerard és Frank is csinálni akar valami mást." - mondta Zack az MCR feloszlásáról. - "Mindannyian ezt szeretnék. Ez nem azt jelenti, hogy nem fog megtörténni újra, de minenki akar egy igazi szünetet. Szóval, egy maroknyi szó jelenti a zenekar végét, és úgy tűnik egy maroknyi más visszahozta és elhúzta a függönyt a híreknél.
"A My Chemical Romance továbblépett. De soha nem hal meg. Bennem él, a srácokban, és bennetek. Mindig is tudtam ezt, és te is.
Mert ez nem egy zenekar- ez egy gondolat."


A cikk második részét holnapra hozom fordítva.

xoxo

2013.04.05. 19:52, heel. Vissza a bloghoz
 

Copyright 2009-2013 CHARMED.GPORTAL
Design, css by: heel.
MCR
Gerard Cikkek Nektek Média Dalszövegek Avatarok Bejelentkezés


STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?