My Chemical Romance || Magyar My Chemical Romance, Gerard Way rajongói honlap #2
Welcome

Üdvözöllek Magyarország egyik My Chemical Romance, Gerard Way rajongói weboldalán! :) Az oldal 2009-ben jött létre abból a célból, hogy megismerd ezt a nagyszerű zenekart, vagy ha ismered, akkor ne maradj le a legrisebb információkról. :)

 

 
 
 
 
So long & Good Night

"Egy igazi áldás volt ebben a bandában játszani az utóbbi 12 évben. Olyan helyekre jutottunk el, amelyekről sosem gondoltuk volna, hogy valaha is eljutunk. Olyan dolgokat láttunk és tapasztaltunk, amelyekről nem is álmodoztunk. Megoszthattuk a színpadot olyanokkal, akikre felnéztünk, akiket csodáltunk, és ami a legjobb, akik a barátaink. Most pedig, ahogy az összes klassz dolog esetében, itt az ideje, hogy ez véget érjen. Köszönet minden támogatásotokért, és hogy részesei voltatok a kalandnak." - My Chemical Romance

Búcsú a zenekartól
Találgatások (Kerrang! cikk)
GoodBye World Tour petíció
Gerard Way búcsúlevele (magyarul)
Frank Iero búcsúlevele (magyarul)

Kerrang! tribute - a cikkek magyar fordítása:

Első rész || Második rész || Harmadik rész || Negyedik rész

 

 
Partner oldalak
Olyan oldalak, ahova feljárok, mert valamelyik kedvencemmel foglalkozik.:) Egyenlőre betelt. Hamarosan új képek. Csere szabályzat itt.

           

 

 
Heti ajánló

A hét videója (március 15.) a My Chemical Romance "Helena" (album: Three Cheers For Sweet Revenge) című számának piánó feldolgozása lett, mert ez gyönyörű! :3 Tessék belehallgatni!

 
Egyéb

Az oldal nem áll kapcsolatban a My Chemical Romance egyik tagjával sem. Csak egy rajongói oldal. A tartalom mind saját, engedély nélküli másolásuk szigorúan tilos.

 

Login Bejelentkezés

Az oldal Az oldalról néhány szó

Email Email címem: charmedportal@gmail.hu
 
Archívum
Friss bejegyzések
 
The end of Danger Days

A zenekar bevonult Los Angeles-i stúdiújukba, hogy az új albumon mounkálkodjanak. Az új albumot/projektet jelenleg MCR5-ként emlegetjük. Tavalyi hírek szerint az album mekérdekézését idén nyárra tervezik, meglátjuk mi lesz belőle. Jelenleg ami biztos, hogy megvan az 6 szám az albumról (ezt Mat mondta, a Kill Hannah énekese).

 

Kövess Twitteren!

 

Gee diary

Kerrang! cikk : Avagy az eddigi tények összeszedve

Tudni akarom, hogy mi van. Egyszerűen két napja csak bőgök folyamatosan, és nem tudtam ide jönni se. De mostmár tudni akarom, és erre nagyszerű eset volt ez a Kerrang!-os cikk is, amit most lefordítottam nektek. És jönni fogok! Addig fogok jönni, amíg ki nem derül, hogy mi történt, mert én ezt nem bírom. Szóval, figyeljétek a honlapot.

Több, mint 36 óra telt el a My Chemical Romance "híres utolsó szavai" óta. És nem kaptunk többet egy blogbejegyzésnél, és Gerard tweetjénél.

Bár nincs semmi féle információ azzal kapcsolatban, hogy a zenekar miért oszlott fel, így nem tudunk segíteni, de néhány információt "összerakava" talán kilogikázhatunk valamit, ami ugyan nem biztos, de bíztató.

Nézzük meg, hogy mit tudunk eddig...

The black blog post:

Nézzünk szembe a tényekkel, ez a post tényleg nem méltó egy zenekar feloszlásának "közzétételére"., egy 12 éves, ekkora sikert koronázó zenekar egyszerűen nem mondhat ilyen könnyen búcsút.

Gerard utolsó tweetje:

Gerard Way utolsó tweetje mellé egy képet is társított, jobban mondva Harry Houdini egyik híres képét amely a drámai menekülés reklámfogását szimbolizálja. Ez csak egy bonyolult reklámfogás lenne? 

A képre kattintva egy hivatkozás érhető el, az I'm not okay (I promise) videóhoz. ["You like D&D, Audrey Hepburn, Fangoria, Harry Houdini, and croquet. You can't swim, can't dance, and you don't know karate. Face it, you're never gonna make it."] - Ha igen, akkor mit jelent ez?

Tudjuk, hogy ez a kép megjelenik a zenekar legelső CD lemezén is. Lehet, hogy ez egy jel a zenekar újjászületésére? Bármi legyen is az, még mindig azt érezzük, hogy az a blogbejegyzés túl rövid ahhoz, hogy igaz legyen.

Szeretnél tudni valami kísértetieset? Ma van Houdini születésnapja.

Az ötödik stúdióalbum:

Már rég óta azok a hírek járják az egész világhálót, hogy az MCR belekezdett 5. stúdióalbumába, jó pár képet publikáltak is a stúdióból, és megtudhattuk, hogy 6 szám már kész is van! Akkor hogy lehet az, hogy a zenekar meggondolta magát egyik napról a másikra? Számunkra ez érthetetlen.

Az MCR-hez közel álló emberek reakciói:

Lynz Way, Gerard felesége Twitteren tett közzé egy hosszú bejegyzést, melyben leírta, hogy "Megértem, hogy szükség van változásra, hogy újrakezdjünk valamit." és a "A jövő most kezdődik. Hamarosan kezdetét veszi egy új kaland, melynem én is a részese leszek. Ki tart velem?" 
Ha ezt elolvastad, akkor néhány érdekes dologra rájöhetsz. Nem de?

Aztán ott van a Kill Hannah frontembere, Mat Devine, aki közeli barátja Gerardnak, és ebből a Tweetből csak az jön le, hogy valami köze van az MCR-hez, vagy Mat és Gerard újra összeáltak egy szám erejéig?

A korábban használt alter-egók:

Mint tudjuk, a My Chemical Romance csinált már olyat, amikor az egyik 2006-os koncerten bejelentették, hogy most a "The Black Parade" fog fellépni, mert a My Chemical Romance nem tudott eljönni stb.. Vagy mint mikor utáljára "The Fabulous Killjoys"-nak hívták magukat. Szerintetek?

Frankie új bandája?

Végül egy blogbejegyzés kering, miszerint Frank Iero és James Dewees a The Get Up Kids-al kezdenek egy új elektronikus hardcore bandát. Milyen hatással lehet ez az MCR-re? 

xoxo

 

Copyright 2009-2013 CHARMED.GPORTAL
Design, css by: heel.
MCR
Gerard Cikkek Nektek Média Dalszövegek Avatarok Bejelentkezés


Hûsölj a nyári melegben egyedi módon - nézz jégkorong meccset! Nem tudod, hol kezdd? Adok pár tippet! ^^    *****    STITCHERS - Gyere és ismerd meg a Freeform csatorna sorozatát és annak színészeit! Épp San Diego Comic-Con lázban égünk!    *****    Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Naptár,Design!    *****    INGYENES HOROSZKÓP ELEMZÉS, ASZTROLÓGIA OKTATÁS! CSAK REGISZTRÁLNOD KELL!    *****    Re-Startoltunk! Egy SZEREPJÁTÉK, amelybe bármikor becsatlakozhatsz! Légy te is Hõs! Hõsregék RPG    *****    Erdõszéli tudósítónk jelenti: Marculábi cica éjszakai felfedezõútra indult! Gyertek ti is! Részletek a Mesetárban!    *****    Születési horoszkóp 1000 Ft. 3 év elõrejelzés 1000 Ft. Párkapcsolati elemzés 1000 Ft. Óriási nyári akció csak nálam!!!    *****    Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lor    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Re-Startoltunk! Egy SZEREPJÁTÉK, amelybe bármikor becsatlakozhatsz! Légy te is Hõs! Hõsregék RPG    *****    Filmek itt!    *****    Ha szeretsz filmet nézni klikk ide! Klikk klikk    *****    "Revealing the truth is like setting a match on fire. It can bring light or set your world on fire." | PROJECT D.C.    *****    Megújult külsõvel vár Magyarország egyetlen Olicity rajongói lapja! Mindennap friss hírek a sorozatról és a párosról!    *****    Készítsd el saját horoszkópod ingyen,csak kattints!Fantasztikus akciók a fõoldalon,ezt nem szabad kihagyni! Látogas meg!    *****    BLOG, STORYK, KRITIKÁK, BESZÁMOLÓK, KEDVENCEK, DIVAT, SZÉPSÉGÁPOLÁS, LAKBERENDEZÉS, MINDEN AMI EGY BLOGRA KELL!    *****    Nyári akció,minden horoszkóp megrendelés 1000 Ft. Rendelj most szeretteidnek ajándék horoszkópot.Várlak az oldalamon!    *****    Gréti. 23. ExmisszusGyakornok. Jégkorong. Ottawa Senators. Jean-GabrielPageau. ErikKarlsson. Írás. Olvasás. Blog. (:    *****    Azt mondják, hogy amikor egy fõnix meghal, a hamvaiból egy sokkal szebb, sokkal erõsebb madár születik…    *****    Fantasztikus nyári akció,minden horoszkóp megrendelés 1000 Ft. Rendelj most szeretteidnek ajándékot.Várlak az oldalamon!