My Chemical Romance || Magyar My Chemical Romance, Gerard Way rajongói honlap #2
Welcome

Üdvözöllek Magyarország egyik My Chemical Romance, Gerard Way rajongói weboldalán! :) Az oldal 2009-ben jött létre abból a célból, hogy megismerd ezt a nagyszerű zenekart, vagy ha ismered, akkor ne maradj le a legrisebb információkról. :)

 

 
 
 
 
So long & Good Night

"Egy igazi áldás volt ebben a bandában játszani az utóbbi 12 évben. Olyan helyekre jutottunk el, amelyekről sosem gondoltuk volna, hogy valaha is eljutunk. Olyan dolgokat láttunk és tapasztaltunk, amelyekről nem is álmodoztunk. Megoszthattuk a színpadot olyanokkal, akikre felnéztünk, akiket csodáltunk, és ami a legjobb, akik a barátaink. Most pedig, ahogy az összes klassz dolog esetében, itt az ideje, hogy ez véget érjen. Köszönet minden támogatásotokért, és hogy részesei voltatok a kalandnak." - My Chemical Romance

Búcsú a zenekartól
Találgatások (Kerrang! cikk)
GoodBye World Tour petíció
Gerard Way búcsúlevele (magyarul)
Frank Iero búcsúlevele (magyarul)

Kerrang! tribute - a cikkek magyar fordítása:

Első rész || Második rész || Harmadik rész || Negyedik rész

 

 
Partner oldalak
Olyan oldalak, ahova feljárok, mert valamelyik kedvencemmel foglalkozik.:) Egyenlőre betelt. Hamarosan új képek. Csere szabályzat itt.

           

 

 
Heti ajánló

A hét videója (március 15.) a My Chemical Romance "Helena" (album: Three Cheers For Sweet Revenge) című számának piánó feldolgozása lett, mert ez gyönyörű! :3 Tessék belehallgatni!

 
Egyéb

Az oldal nem áll kapcsolatban a My Chemical Romance egyik tagjával sem. Csak egy rajongói oldal. A tartalom mind saját, engedély nélküli másolásuk szigorúan tilos.

 

Login Bejelentkezés

Az oldal Az oldalról néhány szó

Email Email címem: charmedportal@gmail.hu
 
Archívum
Friss bejegyzések
2017.07.21. 16:11
2017.01.01. 20:21
2016.12.24. 21:54
2016.07.21. 10:14
2015.12.31. 10:16
 
The end of Danger Days

A zenekar bevonult Los Angeles-i stúdiújukba, hogy az új albumon mounkálkodjanak. Az új albumot/projektet jelenleg MCR5-ként emlegetjük. Tavalyi hírek szerint az album mekérdekézését idén nyárra tervezik, meglátjuk mi lesz belőle. Jelenleg ami biztos, hogy megvan az 6 szám az albumról (ezt Mat mondta, a Kill Hannah énekese).

 

Kövess Twitteren!

 

Gee diary

Gerard Way: Popcorn Magazin

Nos, hát jó rég óta nem jelentkeztem nektek, sajnálom is, de nem volt sok olyan friss hír/nagyobb hír amit ide közölnöm kellett volna. Most is csak azért írok nektek, mert nem tudom, hogy láttátok-e, hogy a Popcorn magazin címoldalán látható, hogy interjú Gerard Way-jel, hát én nagyon boldog voltam, hogy VÉGRE egy interjú vele, de MÉG JÓ, HOGY NEM VETTEM MEG AZ ÚJSÁGOT, mert egy k*baszott kis cikk várt, szóval nem, NEM INTERJÚ. Viszont barátnőm veszi, így a cikk az enyém lett, de ne tudjátok meg, hogy milyen fejet vágtam, amikor megláttam, hogy ez az a "cikk"... Szóval lefényképeztem nektek, ne vegyétek meg max a képért, olvassátok el itt:

xoxo

2014.09.26. 17:53, heel.

frnkiero andthe cellabration - joyriding KLIPPREMIER

És akkor íme Frank bandájának legújabb videóklippje, a joyriding. Frankie megint hozta szokásos formáját, egyszerű, de király videóklipp. Tessék megnézni! ;)

xoxo

2014.09.06. 12:14, heel.

Ray Toro stúdióba vonul!

Raynek is van hivatalos weboldala amit az alábbi linkel érhettek el: http://www.raytoro.com. A weboldalon belehallgathattok Ray számaiba is, egyéb szólókarrier cuccaiba.

"Üdvözöllek a weboldalamon. Az elmúlt két évben inkább hallgattam arról, amit csinálok. Úgy tűnik, ha nem vagy aktiv  Twitteren vagy Facebookon, akkor töröltnek tekintenek, egy mosott halott vagy  a végtelen tweeteken, likeok és favok. Azért vagyok itt, hogy elmondjam neked, nem haltam meg. Nagyon is élek.

Az elmúlt két év hatalmas átalakulás volt számomra. Búcsút mondtam egy régi barátomnak, az MCR-nek. Tanulással töltöttem az időm, hogyan kell saját dalokat irni, hogy kell énekelni, de ami a legfontosabb lecke volt számomra, hogyan legyek jó apa és férj. Az apaság megtanitott számtalan leckére az életről és a szeretetről. Remények és álmok. Ki vagyok én, és ki akarok lenni.  Szülőként látni fogod  magadból a legjobb dolgokat. És látni fogod a legroszabb részeket is magadból. A feleségem mindig a jobb oldalamon áll az iskolában a nehéz ütéseknél. Mindenen keresztül, ő tanitott meg arra, hogyan nézzek magamba. Hogyan tegyem magam jobbá. Hogy higyjek magamban.

De mindenen keresztül amit mondtam, örömmel szeretném bejelenteni, hogy jövő héttől stúdióba vonulok Doug McKeannel, hogy felvegyük az első részeit az én új projektemhez. Túl izgatott vagyok, hogy megosszam a világgal. Tudom, hogy Doug megvalósitja az elképzeléseim, és mint egy készséges bűvész, segit megvalósitani a valóságban. Az egész folyamatról képeket fogok küldeni, audió részleteket, szinfalak mögötti videókat, ezért tartsd a szemed a Twitter fiókomon és a weboldalamon!

Köszönöm mindenkinek a látogatást! Remélem, hogy maradsz még egy darabig..."  Ray Toro

Szóval maradjatok résen, látogassatok a weboldalakra, alul megtaláljátok ezekhez az eléréseket (ha nem tudnátok). Iratkozzatok fel YouTube, Twitter, Instagram csatornájára! Alig várjuk! 

www.twitter.com/raytoro
www.raytoro.com

http://instagram.com/ray.toro.official
https://www.youtube.com/channel/UCL7Y62LRCjf5P-txsmdxcEQ

 

xoxo

2014.08.23. 11:16, heel.

frnkiero and the cellabration - Weighted KLIPPREMIER

Szóval megjelent a frnkiero and the cellabration - Weighted cimű dalához készitett videóklipp is. Nos, őőő ha megnézitek, akko ajánlom, hogy ne kajálás közbe tegyétek, mármint, ha a videóklipp utolsó 2-3 percét nézzük. Egyébként perfect, igazi FRANKIE hangzás. 

xoxo

2014.08.04. 17:07, heel.

Frankie interjú, Új képek Gerardról

Még 23-án jelent meg egy új interjú Frankievel amelyben a jelenlegi életéről, a My Chemical Romanceről és új zenei karrierjéről kérdezgetnek. Az interjút egyenlőre angolul itt olvashatjátok el: LINK. Ha lesz egy kis időm, akkor a fontosabb részeket lefordítom. :)

Gerardnak újra piros a haja, vagy valami olyasmi. Nézzünk pár képet!

 

xoxo

2014.07.27. 12:01, heel.
 

Copyright 2009-2013 CHARMED.GPORTAL
Design, css by: heel.
MCR
Gerard Cikkek Nektek Média Dalszövegek Avatarok Bejelentkezés


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!